Píšu ti Marie oslavnou báseň
netušíš že ve mně probouzíš vášeň
vždyť já jsem do tebe čím dál víc blázen
každým tvým pohledem cítím se blažen
Vždy když tě zahlédnu jdou na mě mdloby
nevím co udělám fakt nevím coby
stojím jak zmrazený jsem prostě mimo
není to počasím není to zimou
Taji jak na jaře roztají ledy
už ani ve tváři nejsem tak bledý
dělá to naděje kterou mi dáváš
to je ta nejlepší životní zpráva