Souhlas
Přes černou díru do další a další
řetězem děr snad bez konce
výměnou smím se za cenu nejdražší
hnát prvním jícnem divoce
do ráje jako by již bylo všechno
vyhráno, kdepak, mě čeká
platit dál o co si proklatě řeknou
vyždímat dát stín člověka
kvantům všech černých děr do konce časů
- chřtánama lítat pořád
nebylo víc zapotřebí souhlasů
vystačil jeden.. dík, mockrát
Přečteno 236x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, protivyl
Komentáře (1)
Komentujících (1)