Souzeni peklu
SOUZENI PEKLU
Žena jejiž touhy jsou hladové,
po nocích tančí s ní všichni ďáblové.
Ovládá magii - v ní nejděsivější moc,
čas odplaty nastane již nejbližší noc.
V přítmí pokoje sepsala s ďáblem smlouvu,
než však v pekle skončí přinese Ti zhoubu.
Duše a svědomí budou odpočívat v hrobě,
zlé síly blíží se k Tobě.
Umění kouzel a čar,
budeš mít vše co sis jen přál.
Smíš vyslovit přání poslední - za které budeš platit,
je příliš pozdě - čas zpátky nedá se vrátit.
Milost nepříjde - užívej si posledních chvil,
nebraň se tomu co Tě čeká - šetři sil.
Nebýt Tebe,
možná by stále věřila v nebe.
Poslal si ji do pekla a nyní budeš tam s ní,
nestanete se anděli, kteří pokojně spí.
Temnota a plameny pohltí Vás zcela,
kolem rozprostře se věčnosti cela.
Z níž nebude úniku,
a pak můžeš i Ty marně toužit po citu!
Přečteno 271x
Tipy 3
Poslední tipující: Heavy
Komentáře (0)