Pod křídly vran
Prý, že po deváté večer
lámou se vranám křídla
možná tmou
možná parazity
a možná že jenom výkřiky
zoufalstvím před dalekým ránem
které nepřichází
a i kdyby z hvězd pršel prach
nikdo si nepřeje
zdraví černých ptáků
v kuchyni světlo
z digestoře
ze zkyslé svíčkové
kterou nejed nikdo z nás
i když jednoho to mrzelo
možná svítá i o půlnoci
když vyhrožuješ hodinám
na chodbě ticho
z botníku
nálehají fotky po pohlazení
dvěma prsty
a nikdo nezavadí
ani pohledem
možná je slyšet
jenom třepot křídel
a v ložnici umírá
inkubační doba
na lásku
v zakryté dece
kterou nikdo neodhrnul
i když měl
a vrány dál střílí
jen tak, pro zábavu
Přečteno 304x
Tipy 9
Poslední tipující: Písnička..., La Ragazza con Bandiere Ceche, Jiparo, protivyl
Komentáře (3)
Komentujících (3)