Může být
Ač cinká drobnými,
do boudy na kole šlape si to lány,
i v bujné plešatici střádají se plány.
S řasy vzhůru zachytává nic i okamžiky,
do kroku vpřed i třeba minutu dění,
jedna myšlenka a všechno se mění.
Nic nemá své stálé místo,
dům ani hladomor,
samotná náhoda ti zazpívá svůj chór,
pokud ji dáš slova.
Komentáře (0)