Útěk.
Anotace: asi to není ono,ale když jsem ležela,moc jsem nad tím nepřemýšlela,jen jsem tehdy zachytila myšlenky na papír.
Už dvakrát jsem ti utekla,
udělám to i potřetí!
Nech mě prosím jít,
chci ještě žít!
Nechci ležet v bedně dřevěné,
ne!Teď ještě ne!!
Chci se ještě smát,
ze života se radovat
a někoho milovat.
Chci vidět slunce,
létat ptáky,
tak pusť mé ruce
a vrať se zpátky.
Prosím...
Komentáře (2)
Komentujících (2)