Life (život)
jak život začíná,
tak také končí.
vždy mi to připomíná,
slzy v očích
poprvé štěstím a radostí,
podruhé smutkem a bolestí.
lidé stále přicházejí,
a bohužel....
také stále odcházejí.
takový svět přeci,
někdo chválí....
ale já jej nechci.
Přečteno 280x
Tipy 2
Poslední tipující: dream in emptiness
Komentáře (1)
Komentujících (1)