Příběhy z papíru
Anotace: trocha melancholie
Příběhy z papíru
Chomáček vlasů
Zbyla jen matně nasládlá chuť
Polibky na míru
Tak málo času
Na lásku, něhu, stopy divokých rtů
Příběhy z papíru
Křehké jak křišťál
Napsané do sněhu rampouchy touhy
Pár drobných na víru
Vítr si připsal
Když ze rtů uloupil polibek dlouhý.
Komentáře (1)
Komentujících (1)