Čas spěchá.
Anotace: Napsáno na kopci při podzimu.
Pojd půjdem si pouštět draka
Aspon uvidí,jak malej je svět.
Pojd -půjdem k nám na kopec,
at nám ho ptáci mohou závidět,
že lítá líp nežli oni.
Pojd-půjdem,už neprší
tam nahoře se vítr
v mracích honí.
Opřeme se o sebe,
jak loni.
Vzpomínej-čas spěchá.
Podej mi ruku -pujdem.
Komentáře (1)
Komentujících (1)