Norek
Anotace: Utrpení tvora, zaživa stáhnutého z kůže si snad ani nelze představit!
Šílený bolestí,
jak zmačkaný papírek od čokolády,
ležím v prachu cesty.
Ještě před chvílí
nádherný byl život,
nyní už jen doufám
v rychlou smrt...
Krev
tvoří přede mnou kalužinu.
Každý pohyb
je galaxií agónie...
Chytili mne,
vzali mi mou překrásnou srst,
potom mne pohodili
a odešli....
Nestál jsem jim ani za to,
aby ukončili mé trápení...
Ta bolest!
Všechny vás proklínám!
To vy si nezasloužíte žít!
A já chci umřít...
Buch, buch,...buch......konečně...
Komentáře (3)
Komentujících (3)