Ágnes
Bílá, čistá nevinná
je kůže Ágnesčina
oči modré, drahé kameny svíťí
pohled upři, a má tě v síťi
Bílé má vlasy
a řasy -jaké asi ?
vzhled severské krásky
v rodu má však maďarské klobásky :)
výška přes sto osmdesát
myslím si že tak akorát
její modelky postava
přitahuje všechna stvoření zvídavá
Komentáře (0)