Novodobá pohádka
Anotace: Klasik by se divil.
Odešla láska, to se stává,
jen slzy po ní zůstaly
Ty stékaly z očí každého rána,
když miláčka marně hledaly
I zželelo se chlapci mladé dívky
a on z ciziny k ní se navrátil
Aby tučným devizovým kontem,
tchána i tchyni řádně omráčil
I byla svatba přeslavná,
tak jak to v pohádkách bývá
Teď chudá dívka z vesnice,
šampaňské a kaviár snídá
Přečteno 494x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (0)