Anotace: Svému strachu neutečeš, i ty můžeš být ten strach. Strach má delší nohy než lež.
Forma básně zas tak novátorská není, akrostichy se psaly už ve starověku, trošku zvláštnost je tam akorát přesunutí té sdělovací slabiky na konec 3. a 4. verše. Co (nejenom) mně vadí je to "neš"...na můj vkus je zde jeho použití až příliš účelové a pro mne to nevypadá moc dobře.
K.C.S
26.05.2007 09:51:00 | CorrimsonTom
Velmi nápaditá, originální báseň, ale nesouhlasím s Tebou - NEŠ je pro mně nepřijatelné, i v básních je potřeba dodržovat český jazyk. Ruší mě to, promiň...
08.01.2007 07:35:00 | Levandule
Děkuji všem za hodnoceni. Chci navíc podotknout, že to NEŠ je tam úmyslně. V básni či hříčce je totiž možné vše.
07.01.2007 22:15:00 | Dixie Bechert
škoda ž neš je vlastně než ale to je proti té býborné básni vcelku nic
07.01.2007 21:30:00 | Pavel Kotrba
já totéž co předchozí to je fakt supr nikdy ma to nenapadlo já zkousel tak mozna aby se rýmoval začátkem a tak ale tohle fakt mazec
06.01.2007 15:17:00 | Zayo