Unirider
Dva pedály na kole
napumpovaném
na něčí privátní planetě
monoride pacholek
v klipu nazvaném
´nej-cool watch all around na světě´
idling, wheel walk, bunny-hop
a tak dál, jede
jako na smajlíku z coverpage
own oneway přes sta příkop
jinam nehledě
nežli před sebe, jsa zájmu terč
páru něčích očí, kdo
sleduje sólo
municycling offroad space style?
má svědkyni očitou
jež jej a kolo
provází zrakem.. (- klip se jí zdál)
Přečteno 248x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (0)