Hyena
hyena,
nenasytně se dávící
mršinami lidských citů
také nyní
přežvykuje neomylně
sousto za soustem.
A v těch jejích
bělostných tesácích
zračí se zmar a zkáza
Jen zmar a zkáza
těch, co jsou slabí,
že jí podlehnou.
Smrt a zkáza těch,
co milování podlehnou.
I taková je láska
Hyena.
Komentáře (0)