Anotace: Je tady, protože jsem zabloudil. Bojí se, v případě, že jsem ho varoval. Bojí se, v případě, že chci všechno. Bojí se, protože chci. -NIRVANA: MARIGOLD
Odněkud
se berou
ty moje myšlenky,
co mě celou
poněkud
vhodí do řeky
beznaděje.
Co se děje?
Nechci utíkat pryč
a nechci zůstat,
ale moje zbabělost
mi nedovolí řvát:
„Tak křič
ty hajzle!“
Tak co se, k sakru, děje?
A kdo za to může,
že mě moje vlastní mysl
slovy nepřemůže,
ikdyž se o to snaží,
nemá to smysl.
Nedává to smysl.
A proč by taky mělo?
Proč by moje tělo
mělo umět mluvit,
jestliže mám duši,
jež jak mnohý tuší
jsem já.
Já.
Bez těla.