Jak rád bych si přál...
Jak rád bych si přál změnu pro tenhle svět
Kdy peníze mají moc, ale to pouze je jed
Jak rád bych si přál, změnit to co je v Nás
A tu největší z chyb,udělat největší z krás
Jak rád bych si přál změnit pár lidí
Co vidí jen to, co vidět chtějí
Jak rád bych Vám splnit chtěl Váš sen
I kdyby pro mě to byl poslední den
Jak mrzí mě moc, že peníze mají moc
Jak mrzí mě moc, že dnem končí noc
Jak mrzí mě moc, že zlý lidé jsou
Jak mrzí mě moc,že přes mrtvoly jdou
Proč lidé jsou tak hloupý,že o peníze jen jde
Jsou ještě čestní?Jestli ano,ptám se kde?
Proč každý den, na ty tváře já dívat se musím
Když při pohledu na ně, se mi hnusí
Jestli tohle je svět,a v tomhle mám žít
Pak zastřelte mě,a já můžu jít
V tomto nechci já ani minutu žít
Tak prosím střílej,ať já můžu jít
Proč, proč to nemůže být krásné
Proč,proč to musí být tak směšné
Peníze nemám,za to mám svou čest
Peníze nechci,neudělám na někoho lest
Proč jsou ti lidé, co na ostatní říkají
Proč jsou ti lidé, co je za to pochválí
Kam se poděla ta lidská hrdost
Kdo jí sem dal, dal tu krutost
Mám mnoho a mnoho otázek, však nemám peníze,nemám moc. Kdo mi je zodpoví, snad krutá noc?
Vox Cordis
Komentáře (0)