Anotace: Báseň psaná v depresi a z pocitů méněcennosti...
supr..mne se to "jako" libi..jen bych to snad rozhodil jednotlive mezi verse...ale tot zas jen nepodstatny nazor...:)
07.01.2007 02:39:00 | Seyo
Je to docela pěkné.Ale něco mi tam nesedí.Asi ty přirovnání -4xjako..... Možná jsi báseň mohla ještě nechat uzrát.Ale třeba jiným se to bude líbit,zrovna to co vadí mně.
06.01.2007 14:20:00 | s.e.n