Gorila
Gorila
nekalé praktiky
odkryla
zbabelá
zo samej podstaty
Ábela
úkladne
za obeť podstrčí
úplatne
namiesto
seba na pranier, nech
námestia
budú paf
z moci jej peňazí
paragraf
slúži jej
oddane, cenzúra
ožije
len čo súd
povstane, cez úrad
cti osud
označí
pečiatkou kde prsty
otlačí
gorilie
ak nič nezašuští
omyl je
na svete
na hlavách čerstvo je
natreté
maslom a
len slepé črevo vie
(- kto ho má)
kedy sa
zapáli a to zlo
vyhnisá
Přečteno 263x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, kaktus, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (0)