run (běh)
Když si myslíš, že ti není pomoci,
zkus před osudem utéci.
Správně nohy zvedat,
jako Forest Gump začít běhat.
Absolvuješ dlouhou cestu,
pro lásku...
pro krásku...
třeba i pro nevěstu.
Pro plnou hlavu neřestí,
které zakryjou tvé starosti.
Běhej tak daleko jak jen to půjde
Komentáře (1)
Komentujících (1)