Čím jsem?
Jsem něčím,
Co NIC si říká,
Jsem ničím,
Co něčeho se týká.
Jsem kyslík,
jenž proplouvá si vzduchem,
Neviditelný,
A přece jsem tu duchem.
Jsem malíř,
Jemuž ztratily se barvy,
Jsem zdechlinou,
Kterou okupují larvy.
Jsem větou,
Která říká stop,
Jsem v nebi,
Které má nízký strop.
Komentáře (1)
Komentujících (1)