Gorila II
Mám úplatnú dušičku
s chechtákmi si tykám
ruku mám na gumičku
kĺžem sa a šmýkam
na klzisku kde nie ľad
ale sliz ma vozí
so svedomím nesúlad
vôbec mi nehrozí
na smiech mi je ha ha ha
rínok plný ľudí
žerie, kto nezaváha
a ja mám sto chutí
zavariť im, aby dav
skandujúci zmĺkol
sám zabrešem hav hav hav!
aby nik nemukol
okrem mňa a mojich pár
vďačných sluhov pána
"druúúúúžba!!!" nevyjde nazmar
organizovaná
Přečteno 300x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, protivyl
Komentáře (1)
Komentujících (1)