Zima v dole
Anotace: No, je to docela krátký.
Zima bývá velmi krutá
i když člověk v dole kutá.
Nikdy jsem to nezkusila,
ale jinak okusila.
Máš to ale velký kříž,
když v dole kutat musíš.
Tak mi věř a nepovídej,
že jsi v tomhle trochu jinej.
Komentáře (0)