Kupte kytku
Kytku ženě
kytku z lásky
zbude prostor na otázky
co tím myslí
co chce říci
co schovává za kytici
Kytku denně
jednou týdně
také dvakrát za rok klidně
Než ta kytka povadne
má se vložit do vázy
vytvoří tak nápadné
místo pouštní oázy
Komentáře (3)
Komentujících (3)