Smysl
Světe,
mám jednu otázku,
má smysl myslet na lásku?
když láska je jen iluzí,
zvrácenost mozku, nemoc,
co prosí kata o pomoc.
Mám druhou otázku,
když život visí na vlásku,
a je mi z něho k zblití..
v tom za ruku tě chytí,
má smysl myslet na ní? na lásku?
Přečteno 368x
Tipy 2
Poslední tipující: Cassandra
Komentáře (3)
Komentujících (3)