Krasohled

Krasohled

Anotace: -

Když měsíc, noční špeh
do oken vlévá chladnou zář,
jsem hluchým pro tvůj dech
a slepým pro tvou tvář.

Zbavila smyslu silueta
těla, co svítá temným smírem,
jen touha snivců víčky slétá
a hojí bolest z vášní sirén.

Tvůj klín  - vzor slavobrán,
majestátný, lesklý mramor
a bohů med.
Obětí kněz, dnes chce být sám,
dychtivý hvězdář, lačný amor
a Tys můj krasohled.
Autor protivyl, 09.02.2012
Přečteno 341x
Tipy 10
Poslední tipující: Psavec, Jean89, CRASH, tato22, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Slavobrány tipuji.

21.02.2012 00:06:24 | Psavec

líbí

vesmír lze obejmout

09.02.2012 09:56:46 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel