Proč někdy nemůžu dostat odpovědi na svoje otázky?
Proč musím čekat a věřit tomu že to tak mělo být, nezastavovat se a jít dál.
Smířit s tím že to vše není jak bych si přál. Naučit se hledat radost tam kde třeba není a oddávat se příjemnému snění.
Věřit v to že zas bude lépe a radost do mého života vstoupí a zmizí stíny a všude bude tak jak má být .
Vlastně když až já teď zjistil že stojí za to žít.Žít pro druhé a nehledět na sebe a všechny starosti vypustit do nebe.
Radovat se z štěstí druhých a přát jim vše nejlepší, aby tento svět byl pro ně ještě víc krásnější.