Zmateně bloudím myšlenkami.
Jedna za druhou se střídá.
Pocit nejistoty se k tomu přidá.
Jdu správným směrem nebo jsem ztracen ?
Zanechán a úplně opuštěn na rozcestí vzpomínek které bych chtěl vrátit zpět a aspoň…..
Aspoň trochu změnit svět.
Napravit chyby .....