Pod jedním nebem
Pod jednim nebem jsme se setkali
pod jednim nebem jsme se opustili
poledním vedrem jsme se toulali
poslednim chlebem vzájemně si byli
vzduch chvěl se teplem letních dní
v květech to bzučelo a asfalt tekl
řeka si tančila a pstruzi v ní
po stovkách mřeli, čas jen se vlekl
posvátná bída starých alejí
tvůj klobouk s pírkem sojky mladé
tvé kroky i zpěv dozněli
zbyly jen oči noci tmavé
pod jedním nebem kyne setkávání
pod stejným nebem roste loučení
sním o loďce, jsme mi dva na ní
...sním o nás, ale nic není...
Přečteno 317x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)