to mi připomíná ten film, kde jeli studenti na výlet do lesů a jeden z nich jim u ohně povyprávěl o zabijáckých vidlácích, vtip byl v tom, že tam skutečně byli vidláci, kteří si tam koupili chatu, ale byli v pohodě, jenže jeden z nich vylekal jednu studentku, že spadla do vody a omdlela, a tak jí pomohli, studenti je uviděli a díky své paranoie vzniklé předchozí historkou si mysleli, že jsou to opravdu nějací zabijáci a že chtějí jejich kamarádku sežrat :-D no a tak se snaží o její záchranu, načež se nešťastnou náhodou sami postupně zabijí, a zbytek studentů, co ještě žijí, si samozřejmě myslí, že je zabili ti vidláci :-D paranoia je hrozná svině ...
11.02.2012 09:27:11 | CRASH