Pro vás
Přeci musí být něco víc, než jen
někdo támhle umřel, a co dál?
Přeci musí být něco víc,
aby každý našel své království pro to, v čem je král.
Přeci musí být než něco víc, než
Pavel se rozešel s Jarkou.
Přeci musí být něco víc, než
naštvaný západ s východem hazardují se slečnou válkou.
Přeci musí být něco víc, než
to je tvoje mladá stará?
A kolik jsi včera bral?
A co do tmy padá?
A tak hledám něco víc,
měl by jsi dělat něco pořádnýho!
- aby sis vydělal na pohřeb a nebyl na obtíž.
Řekni mi něco hezkýho.
Ale kdo to řekne?
Pavel na pivu
nebo Jarka
naživu?
Přečteno 338x
Tipy 5
Poslední tipující: TetaKazi, Radek.oslov.Šafárik, CRASH
Komentáře (2)
Komentujících (2)