Anotace: nevím co ktomu říct jen at v tom nikdo nehledá smysl,nebo pravdu jsou to jen slova...nebo at v tom každý hledá sebe...nebo nikoho...
Udělal si ze mě bláznivého básníka, feťačku a vražedkyni, anděla s duší dítěte, celkem milou, co má strach. Jsem díky tobě amorální sborník, v lásce, co je v nás, jsem tvé zrcadlo, tvé tělo... zrovna teď.
A taky se trošku usmívám:-)
10.06.2007 10:43:00 | Mango-Holka
mně se to líbí, jak to je....padala na mě taková čekající melancholie...:-)
10.01.2007 16:42:00 | Lisa Kloboučková
je hodně dobrá...řekla bych...ale čekala jsem tak trochu na konec, který mě doopravdy chytne za srdce...tenhle, co tam máš, mě jenom pošimral;)...ale jinak se mi líbí...;)
07.01.2007 17:12:00 | Lizzzie
Moc pěkná. Jedna z nejlepších krátkých básní co jsem v poslední době četla. První čtyři verše se mi líbí nejvíc.
06.01.2007 20:04:00 | Elvien