Nehledejme
němé noci nad nebem,
naléhavé nároky
na nóbl nahotu,
nápady na nové neřesti...
Nemají normu,
neexistují...
Nízká nevědomost
nevadí,
nezebe,
nenudí,
náladu nekazí...
Nuže,
nechme nebe nebem,
nebudem naříkat
nad naivními nadějemi...
NE!
Nikam nevedou...
Navíc nás něco napadne...
například...
Nadechnout,
nejlépe nekřičet,
nebýt nervózní...
Nač nést následky naší naivity?
Nikdo není nešťastný,
naštěstí....
No ne!
30.09.2012 12:14:12 | Lilien
No nečekaně nová nadílka.
Nebyl,nejsem
najednou náhoda
neskutečná nádhera :-)
02.04.2012 19:29:20 | Danger
líbí se mi, pěkně napsaná:-) ST
08.03.2012 20:21:31 | kočkopes
zajímavé
26.02.2012 21:49:36 | Black Sardinian
obzvlášť ta "nóbl nahota" mě upoutala *
... ale nějak mi k tomu nesedí ten název, pojmenoval bych to jinak
11.02.2012 09:15:36 | CRASH