Nabízím život blázna!
Anotace: Zdarma! Bez poštovného!
Nabízím život
přihodím i minulost
Nabízím život blázna
minulost zvrácenou
Nabízím život
kterému chybí plynulost
Nabízím život blázna
s trvanlivostí zkrácenou
Nabízím život
a pár lahví rumu
Nabízím život blázna
zdarma, co víc si přát?
Nabízím život
zoufalosti sumu
Nabízím život blázna
přestává mne totiž hřát
Přečteno 309x
Tipy 1
Poslední tipující: Bernadette
Komentáře (0)