Jam session se jménem Marx
Dlouhé vlasy Karla Marxe
schovaly černých pěstí
z velikých komínů
které vítr nestih
Pře ránem roznést krajinou
Lilie kvetou v žestích.
Joint v dlaních popela dohásíná.
A černá kravata s černou kůží koresponduje
What a wonderful world
I said to myself
What a wonderful world
Roztažená křídla nočních ptáků
pozbyla svůj bluesový Kapitál
Tenhleten Jive bolesti
skončí až všechna krev srdce
vyteče z trombonů
To nejsou dlouhé vlasy Karla Marxe
To jen Salome kařdodennosti
čte Manifest
s dlaní na pianu.
Přečteno 306x
Tipy 2
Poslední tipující: milk-fed gimp, protivyl
Komentáře (1)
Komentujících (1)