Zimní radovánky
Jdouce zimní krajinou
povídal jsem bejby nou
na hory já nejedu
bo lyžovat nesvedu
abych měl pak zas svůj klid
na brusle jsem svolil jít
že s holí znám každý trik
byl jsem kdysi hokejník
prý je správně hokejista
tak jsem se ptal co to dřístá
bo u nás byl starý zvyk
říkat tomu hokejník
Přečteno 310x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, Psavec
Komentáře (1)
Komentujících (1)