Anotace: Čas léčí rány, které nemůže vyléčit rozum. -Seneca
Není tu nic.
Snad i ve snu
je toho víc
k nalezení,
přestože v mém tepu
života už není.
Od jaké doby jsem
takovýmhle člověkem?
Nebo snad jen dýkou zaraženou
v srdci odvěkém...
nenáviděnou
zbraní tou
jež
se
blíží
skonání...toť kruté poznání!