Největší hřích
Anotace: ..pácháme sami na sobě...
A tak se ti vyznám ze svého největšího hříchu;
že ustoupila jsem svým přáním před tím,
co bych dělat měla
že jsem zapochybovala o sobě samé
a poslouchala cizí představy o tom,
kým jsem
že jsem přestala věřit svým krokům
a zastavila se,
když to po mě chtěli
že jsem na chvíli řekla lásce sbohem
a ustoupila
Přečteno 323x
Tipy 3
Poslední tipující: mauvais-ange, Badya, Shnecek
Komentáře (0)