Děkuji Ti, Bože, že on našel mé básně, protože já si mohla dneska přečíst něco tak krásného, co mi na chvíli vzalo dech...
Dokonalé, skutečně... a to já s oblibou říkávám, že co je dokonalé, je tolik rušivé, ale tohle... tohle je tak vybroušené, tolik ohlazené Tvou duší... :)
Děkuji Ti
25.11.2012 17:35:35 | Sunny
blázínku, a já si často říkávám ne to není ono, a druhý den bych to nejradši smazal a roztrhal, ani dnes mi to nepřijde dokonalé... dokonalost máme všichni v sobě :)
děkuji
25.11.2012 22:57:07 | blue
Básnici jsou tolik kritičtí, k sově samému, ke své práci, k práci druhých... čtou a v hlavě jim pobíhají vlastbí verše, rýmy... Nevěřícně kroutí hlavama, pokud někdo skazí jednoduchý verš... Cítí mravenčení vzadu na zádech, když se probírají myšlenkama někoho druhého, se kterými se ztotožní, ve kterých se najdou, zahalí se do nich, jako do teplého pláště...
Nikdy nic nemaž, po letech bdueš třeba rád a jen přepíšeš.. dotvoříš. věřím, že v našich básních je zároven kus naší duše... Ty básně patří tedy také jí, byla by krádež jí upřít vlastnictví :)
Děkuji...
25.11.2012 23:44:21 | Sunny
Wow. Úžasně poetický, nápaditý, romantický. Jedna z nej věcí, co jsem tu četl :-)
20.02.2012 15:12:52 | Stanley K.