Sklamal si
sekundovku počuť
ako keď si pustíš
cez slúchadlá
500 decibelov
vo svojej zmätenej hlave
prosíš Boha o silu
neublížiť mu
fyzicky
hypnotizuješ hodiny
on starý plot naproti
a myšlienkami nie ste naladení
na jednu vlnu
už mesiac nie je nedeľa..
Přečteno 431x
Tipy 7
Poslední tipující: nebech, jvacl, tato22, enigman
Komentáře (4)
Komentujících (3)