Pod ledovým nebem
Anotace: pode ledovým občas taje, občas mrzne..
Pod ledovým nebem
Tajnou řeč si vede
Občas kreslí po srdcích
Ručičky od hodin nejsou pravé
Když přivírá víčka očí zraje
Uprostřed nitra pocit
Schovaná za žárovkou barev
Za tenkým úsměvem neřest
Ve vlasech sever
Naděje které neztrácí se v trávě
Nahé dlaně co nejsou zrádné
Noc znamenájící den
Ostrost sladkosti ve svobodě
Temné světlo za zády
Zákony které jen tak nekončí
Rty občas zamrzají žalem
Noviny které si pleteš s právem
Cíle které zahýbají správým směrem
Chodíš si po štěstí..
Přečteno 420x
Tipy 9
Poslední tipující: gallatea, enigman, CULIKATÁ, Psavec
Komentáře (1)
Komentujících (1)