17.
Anotace: takže zase anotace?
Chodíme do kolečka.
Já chodím do kolečka.
Po smutným závěru
zůstane jenom tečka.
A potom konec.
Po konci nic.
Snad ještě zvonec.
Já chtěla bych víc.
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: J sh' T r' k
Komentáře (1)
Komentujících (1)