mejdanová
poslední tulipán ve váze
a papír z dárků zemi zdobí
červená skkvrna od rtěnky
snad najdu čistič pprůmyslový
to byla oslava zapomnění
vítání prázdných vzpomínek
někdo tu po bytě kočku honí
dojídám zbytek kolínek
kampak mi zapadla tramvajenka
kalhoty naruby nevnímám
v práci mě čeká uzávěrka
tu zrádnou kolaudaci proklínám
Přečteno 365x
Tipy 8
Poslední tipující: tato22, Psavec, CRASH, CULIKATÁ, protivyl
Komentáře (5)
Komentujících (4)