BÝT A SNÍT
Ty nestálý přelude
Možná že již zítra
nedočkáme se jitra
Nic pro nás nebude
Tak volám každé noci
co teď bez tvé pomoci
Zmizel´s bez rozloučení
Nic tak moc to nezmění
Žiju, nebojím se smrti
Ale psát, cosi mne nutí
Něco po nás zůstat musí
Co, to ať si každý zkusí
Jak i starým se chce žít
Dál třeba v bolestech jít
Všechno bude jak mělo být
My můžeme jen chtít a snít
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, CULIKATÁ
Komentáře (0)