Slečno, vy jste šťastná!
Proč smutníte slečno,
vždyť šťastnější jste nebyla.
Proč pláčete slečno,
když štěstí jste už nabyla.
Proč mlčíte slečno,
když ze šťastných slov dýcháte?
Proč ptáte se lidé,
když mím zmatkem se kocháte.
Přečteno 340x
Tipy 3
Poslední tipující: lady oToman
Komentáře (0)