šlechetné rány
Anotace: bolest zastrašíš jen stěží
Ve sněhu láska bolavá,
pomalu roztává
a na řasách slza neviditelná
stéká do oblak ...
do ran šlechetných sněží
bolest zastrašíš jen stěží
o ní tiše se mluví
ona bolí
příliš bolí ...
v dlani úlomky lží tlačí,
přiznat pravdu - někdy stačí,
zoufale jsme si podobní,
k přiznání nesvolní ...
bitva s odpuštěním pod kůží,
úzkost sípe do uší
a slzy soužící
naposledy prosí
o zapomnění ...
Přečteno 260x
Tipy 5
Poslední tipující: roztoč_v_mé_hlavě, PrinceznaHeliovýchbalonků, CULIKATÁ
Komentáře (0)