Snášely se tu před pár dny
pomalu ve svém létání...
možná, že jedna přistála
s tichým příslibem setkání...
:o)
12.04.2012 11:11:52 | Cecilka
uchovej v žáru ledu kus
suchou nohou vodu přejít zkus
sám z vody vločku vyčaruj
na nebe duhu vymaluj
když sestoupí víla kouzelná,
kouzelnější každá proměna :)
29.03.2012 21:22:11 | Radhuza