Slavný zpěvák
Anotace: I smůla je dá využít.
Za dívkou já přes plot skáču,
chci udělat machra.
Pozdě nyní ale pláču,
ona stejně pláchla.
Na plotě mi visí koule,
to mi hlásek změní.
Ještě k tomu velká boule,
jinak mi nic není.
Tak mě smůla připravila
o radosti těla.
Příroda to napravila,
pěvce ze mě dělá.
Zpívám nyní slavné písně,
velký aplaus mívám.
Úspěch tiší moje tísně,
o sexu jen snívám.
Přečteno 321x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holka z davu, contionor, V.N.Losinský, Špáďa, tato22, enigman, Linzerka, Holis, jitka.svobodova, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)