Děkuji
Děkuji za to, jak jsi mě vychovala,
nebýt tebe, už bych to dávno vzdala.
Žít v tomhle světě je strašnou pokorou,
velmi Ti děkuji, že jsi mou oporou.
Všude jen vraždy, násilý, krádeže,
co asi bude z té dnešní mádeže?
Člověk má strach do ulic vyrazit,
že by jednou mohl na blázna narazit.
Ty jsi mě jenom před tím vším chránila,
a já tě tupě, bezdůvodně soudila.
Děkuji mami, za ty tvé zákazy,
bez tebe bych se řítila do zkázy.
Přečteno 354x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, tato22
Komentáře (2)
Komentujících (2)