mně nevadí

mně nevadí

Anotace: nevadí

hledej včerejší den když už ale navždy odešel
potom jen mlč,a nic neříkej
proč jako rým co naproti šel
ale tak i utíkej
jsi možná kapka v moři
slova co tak hoří
bez zbytečných nadějí
se v tichu ztrácejí
mé nenapsané básně
mé hloupé pocity
bez šancí pochopení
na další uchopení
v bezmoci.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 16.02.2012
Přečteno 258x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Quigleika, enigman, Linzerka, tato22, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí